news.team

bacardi150years

Το Bacardi, φημισμένο για τα θρυλικά parties που πραγματοποιεί εδώ και 150 χρόνια, υποδέχεται το καλοκαίρι με μία σειρά από μοναδικά parties με βασικά συστατικά τη «φιλοξενία», τη μουσική, τα απολαυστικά cocktails και ξεχωριστές εμπειρίες που θα αλλάξουν το καλοκαιρινό σκηνικό. Τα «Casa Bacardi Parties» είναι γεγονός!

Μουσικοί καλλιτέχνες και DJs από την Panic Records θα εμφανιστούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πάτρα, Μύκονο, Κρήτη, Σπέτσες και Πάρο τραγουδώντας, μιξάροντας, χορεύοντας και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Οι Playmen, ο Μηδενιστής, η Demy, o Dj Kas, ο Oge, η Θωμαή Απέργη, o Alex Leon, o Epsilon, η Courtney, o Snik, ο Lunatik, ο Dj Young και ο Riskykidd θα πραγματοποιήσουν ζωντανές εμφανίσεις και θα προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές και μοναδική ατμόσφαιρα σε όσους επιλέξουν να παρευρεθούν.

Με φιλόξενους «οικοδεσπότες» τον Άλεξ Κάβδα, τη Μαίρη Ρετσίνα και τον Σπύρο Μαργαρίτη και με αυθεντικά BACARDI cocktails & long drinks που θα απογειώσουν τις αισθήσεις, είναι αδιαμφισβήτητο ότι το φετινό καλοκαίρι θα μείνει απλά αξέχαστο.

Το πρώτο ‘’Casa Bacardi Party’’ ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη στο Bungalow White στις 8 Ιουνίου και συνεχίζει με το Ακρωτήρι στις 14 Ιουνίου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εκεί. Ετοιμαστείτε να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης που μόνο το Bacardi ξέρει να προσφέρει!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε: www.facebook.com/Bacardi

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured