Δελτίο Τύπου

pamperoRockw

ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ FESTIVAL ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ PAMPERO®

Τέσσερις μέρες γεμάτες διαφορετικά μουσικά σχήματα, ένα γεμάτο line up από 28 καλλιτέχνες/ groups, δύο σκηνές γεμάτες ενέργεια κόσμο, καταπληκτικές μουσικές παρουσίες, φώτα, χαμόγελα, φλάς! Το Rockwave γιορτάζοντας φέτος τα 18 γενέθλιά του στo ανανεωμένο Terravibe Park, ένα χώρο που πλέον συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα open air venues της Ευρώπης, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο! 

Το PAMPERO®, το ρούμι από την Βενεζουέλα, για αυτούς που μοιράζονται το πάθος για ελευθερία και τη δημιουργία σε κάθε τους επιλογή, γιόρτασε φέτος το πάθος του για τη μουσική σε συνεργασία με το απόλυτο νεανικό φεστιβάλ. Όσοι παρευρέθηκαν στις μαγικές συναυλίες του φετινού Rockwave, γεύτηκαν την απόλυτη μουσική εμπειρία παρέα με PAMPERO® cola, PAMPERO® daιquiri και το απόλυτο mojito του καλοκαιριού: το PAMPERO® MOJITO OSCURO, με την έντονη γεύση, γνωστό και ως το «σκούρο» mojito, επειδή παρασκευάζεται από PAMPERO ESPECIAL, τη ναυαρχίδα του Industrias PAMPERO®, αντί για λευκό ρούμι.

Το ρούμι που πήρε το όνομά του από τον άνεμο του Νότιου Ημισφαιρίου που φέρνει μαζί του βροχή, με σήμα τον Lianero, φιγούρα εμπνευσμένη από τους θρυλικούς  καουμπόηδες των «pampas”, έδωσε φέτος το παρόν στη σημαδιακή 18η φετινή διοργάνωση του Rockwave Festival που, όπως κάθε χρόνο,  έτσι και φέτος, φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόµατα της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η πρώτη βραδιά αφιερωμένη στην Ελληνική μουσική με ένα εντυπωσιακό line up που του ταιριάζει η περιγραφή «Ήταν όλοι εκεί» με τους Σωκράτη Μάλαµα, Γιάννη Αγγελάκα, Θανάση Παπακωσταντίνου και πολλούς άλλους σε γνωστά ακούσματα να ξεσηκώνουν ένα ακούραστο πραγματικά κοινό.

Από τη δεύτερη μέρα και μετά το μικρό stage (Vibe Stage) του Rockwave μεταμορφώθηκε σε metal stage με το δικό του, άκρως μεταλλικό “vibe”  για να υποδεχτεί την Κυριακή τους: Saxon, Kreator, Carcass, Descending  και Endsight,  τη Δευτέρα τους Iced Earth, Suicidal Tendencies, At the Gates, Psycho Choke και Black Hat Bones και την Τρίτη τους: Septicflesh, Chaostar, Acid Death, Tardive Dyskinesia και τους Makahala.

Ενώ το Τerra stage κινήθηκε σε λίγο πιο mainstream ακούσματα με το πραγματικά ξέφρενο πάρτυ που προσφέρουν οι Ska-P, την Κυριακή ενώ τη Δευτέρα ακολούθησαν οι πραγματικά εξαίσιοι Echo and the Bunnymen, και η μοναδική Lana Del Rey, με την κινηματογραφική παρουσία της και τον σαγηνευτικό τόνο φωνής της να ηχεί ακόμα στα αυτιά όσων ήταν εκεί.

Την Τρίτη, το Terra stage έκλεισε το φετινό φεστιβάλ με πολλές νότες λυρισμού από τον Craig Walker (ex Archive – που ενθουσιάστηκε με το Pampero) και με headliners της ημέρας τους  Dead Can Dance να μαγευουν το κοινό φέρνοντας μαζί τους  ήχους και μουσικές που σε µεταφέρουν σε άλλες ηπείρους, εποχές και πρωτόγνωρα µουσικά πεδία. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured