Για πρώτη φορά το BBC θα αναμεταδόσει σε live stream δύο εμφανίσεις καλλιτεχνών στο Glastonbury Festival, έτσι ώστε οι music fans παγκοσμίως να μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το μεγαλύτερο φεστιβάλ στον κόσμο, σε πραγματικό χρόνο.

Συγκεκριμένα, το βρετανικό δίκτυο θα αναμεταδώσει τις headline εμφανίσεις της Dua Lipa και των Coldplay την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου, αντίστοιχα, σε live σύνδεση με την Pyramid Stage. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της πολυβραβευμένης popstar στην μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ, ενώ το βρετανικό σχήμα (που εμφανίστηκε και στο ΟΑΚΑ πριν από λίγες εβδομάδες) επιστρέφει για πέμπτη φορά, οκτώ χρόνια από την τελευταία του εμφάνιση.

Το livestream του BBC θα ξεκινήσει λίγα λεπτά πριν τη συναυλία της Dua Lipa την Παρασκευή 28 Ιουνίου τα μεσάνυχτα (12:00 - 01:45 ώρα Ελλάδος) και των Coldplay το Σάββατο 29 Ιουνίου (23:45 - 01:45 ώρα Ελλάδος) στο http://www.bbc.com/pages/glastonbury-live.

Οι χρήστες θα μπορούν να δουν τα live μέσω laptop, tablet ή κινητού τηλεφώνου.

Θυμηθείτε εδώ το full line-up του Glastonbury Festival 2024.

To Avopolis Music Network θα παραβρεθεί στο Glastonbury Festival 2024. Μείνετε συντονισμένοι για αναλυτικά reviews και φωτογραφικό υλικό από το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του κόσμου. Ακολουθήστε το avopolis στο Instagram για live updates: instagram.com/avopolis

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured