Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι κυκλοφόρησαν οι Pixies, το οποίο ονομάζεται You’re So Impatient” και αποτελεί το πρώτο δείγμα δουλειάς με τη νέα τους μπασίστρια, Emma Richardson. Η αγαπημένη μπάντα παρουσίασε επίσης μια διασκευή του Que Sera, Sera (Whatever Will Be, Will Be)” των Jay Livingston και Ray Evans.

Pixel

Σε σχετικό press statement, ο θρυλικός frontman των Pixies, Black Francis, ανέφερε: «Το “You’re So Impatient” είναι μια κάπως κωμική στιγμή για την κουλτούρα των προαστίων: Υπάρχει αυτός ο τύπος και υπάρχει αυτό το κορίτσι. Υπάρχει και μια tug-of-love δυναμική μεταξύ τους. Όμως για φόντο έχουμε το mall. Και αν και το mall είναι απέραντο, είναι ταυτόχρονα και το τέλειο setting για μια zombie, rock’n’roll ταινία τρόμου».

Τον περασμένο Μάρτιο, οι Pixies ανακοίνωσαν ότι η Richardson θα ήταν το νέο μέλος της μπάντας μετά την αποχώρηση της Paz Lenchantin. Η Richardson είναι ζωγράφος και υπήρξε μέλος των Band of Skulls για περισσότερο από μια δεκαετία. Στους Pixies συμμετέχει τους τελευταίους μήνες, παίζοντας ταυτόχρονα στην περιοδεία τους.

Η Paz Lenchantin μπήκε στους Pixies ως touring bassist το 2014, μετά την αποχώρηση των Kim Deal και Kim Shattuck. Συμμετείχε στο Indie Cindy, προτού γίνει full-time μέλος της μπάντας το 2016, ενώ δούλεψε και στα Head Carrier, Beneath the Eyrie και Doggerel.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured