Μήνυση για «υπερβολικά σεξουαλικές συναυλίες» αντιμετωπίζει η Madonna, η οποία δεν λέει να ηρεμίσει το τελευταίο διάστημα μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και το άλλο κύμα μηνύσεων σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης μερικών από τις συναυλίες της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η μήνυση που έρχεται από τον πρώην θαυμαστή της Madonna, Justen Lipeles, αναφέρεται στην “Celebration Tour” ως υπερβολικά σεξουαλική και ασεβή διοργάνωση για τους fans. Συγκεκριμένα, στο νομικό έγγραφο αναφέρεται ότι στους θεατές παρουσιάστηκε «πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση», ενώ αυτοί «αναγκάστηκαν να παρακολουθούν γυμνόστηθες γυναίκες που παρουσίαζαν επί σκηνής προσομοίωση σεξουαλικών πράξεων». Ο Lipeles ισχυρίζεται επίσης ότι η καλλιτέχνιδα ενθάρρυνε τους fans να γδυθούν, αν και αυτό σχετίζεται μάλλον περισσότερο με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο venue.

Ο Lipeles δήλωσε επίσης δυσαρεστημένος με το σύνολο της performance, μιας που η μήνυση κάνει επίσης λόγο για την καθυστέρηση της έναρξής της, τις στιγμές που κατά δήλωσή του παρατηρήθηκε lip-syncing και την προαναφερθείσα υψηλή θερμοκρασία, που έκανε πολύ κόσμο να νιώσει δυσφορία.

Μπορεί λοιπόν τα νομικά μπλεξίματα της Madonna να συνεχίζονται, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η “Celebration Tour” της δεν ήταν μια άκρως επιτυχημένη περιοδεία. Στα πλαίσια μάλιστα της ίδιας, η εμβληματική τραγουδίστρια έδωσε μια συναυλία στην παραλία Copacabana του Rio de Janeiro, το κοινό της οποίας άγγιξε το 1,6 εκατομμύριο θεατές. Αυτή ήταν φυσικά η μεγαλύτερη συναυλία ολόκληρης της καριέρας της και μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured