Ναταλία Πετρίτη

Ένα ολοκαίνουριο concert documentary για τον Bruce Springsteen θα δούμε το φθινόπωρο στο Hulu και το Disney+, το οποίο θα ονομάζεται Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band. Η ταινία θα κυκλοφορήσει συγκεκριμένα τον Οκτώβριο και θα περιλαμβάνει αποκλειστικό υλικό του Springsteen και της E Street Band, γυρισμένο στις πρόβες της τελευταίας τους world tour.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ ανέλαβε ο Thom Zimny, με το Road Door να ανοίγει «μια νέα πόρτα στη δημιουργική διαδικασία του Springsteen για τους fans του σε όλο τον κόσμο». Σε αυτό θα δούμε πέρα από τις πρόβες με τη θρυλική μπάντα του και special backstage στιγμές, σπάνιο αρχειακό υλικό και πολλά ακόμη, σαν το ντοκιμαντέρ να λειτουργούσε ως ακόμη ένα κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας του Springsteen. Στην ταινία περιλαμβάνονται φυσικά και νέες συνεντεύξεις του Springsteen και των μελών της E Street Band.

Τα νέα της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ έρχονται λίγο καιρό μετά από αυτά για την κυκλοφορία ενός Nebraska-era biopic, στο οποίο και θα πρωταγωνιστήσει ο Jeremy Allen White στον ρόλο του αγαπημένου Jersey rocker.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured