Ναταλία Πετρίτη

Τα live studio sessions τους από το 1974 με τίτλο One Hand Clapping κυκλοφορούν ο Paul McCartney με τους Wings, χαρίζοντας επιτέλους στο κοινό το official release του φημισμένου bootleg. Τα εν λόγω sessions είχαν πραγματοποιηθεί για τη δημιουργία μουσικής ενός σπάνιου ντοκιμαντέρ και θα κυκλοφορήσουν στα δισκοπωλεία στις 14 Ιουνίου.

Αν και διάφορα κομμάτια από το One Hand Clapping είχαν κυκλοφορήσει σε άλλες δουλειές του  McCartney τα μετέπειτα χρόνια, αυτή είναι η πρώτη φορά που το άλμπουμ αποκτά φυσική κυκλοφορία στην πληρότητά του. Ο δίσκος είναι μάλιστα ο πρώτος των Wings που ηχογραφήθηκε με νέο lineup, στο οποίο περιλαμβάνονταν οι Jimmy McCulloch και Geoff Britton.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με τον σκηνοθέτη David Litchfield να κινηματογραφεί για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ. Αυτό δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα.

Στο δίσκο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα “Live and Let Die” και “Band on the Run”, το “Maybe I’m Amazed” του McCartney, όπως και το “Let It Be”.

One Hand Clapping Album Artwork:

One Hand Clapping Tracklist:

01. One Hand Clapping

02. Jet

03. Soily

04. C Moon/Little Woman Love

05. Maybe I’m Amazed

06. My Love

07. Bluebird

08. Let’s Love

09. All of You

10. I’ll Give You a Ring

11. Band on the Run

12. Live and Let Die

13. Nineteen Hundred and Eighty Five

14. Baby Face

15. Let Me Roll It

16. Blue Moon of Kentucky

17. Power Cut

18. Love My Baby

19. Let It Be

20. The Long and Winding Road/Lady Madonna

21. Junior’s Farm

22. Sally G

23. Tomorrow

24. Go Now

25. Wild Life

26. Hi, Hi, Hi

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured