Ναταλία Πετρίτη

Η πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Peaches κάνει ένα instant classic dance remix στο "Did I" της Romy, ένα τραγούδι από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο και υποψήφιο για Brits Grammy ντεμπούτο άλμπουμ της, “Mid Air”

Οι δύο τους, μοιράζονται μια μακροχρόνια αμοιβαία εκτίμηση και συνεργάζονται για πρώτη φορά σε ένα remix που περιλαμβάνει έναν πρόσθετο νέο στίχο από την Peaches. Εν τω μεταξύ, η Peaches και η Romy βρέθηκαν μαζί στη σκηνή την περασμένη εβδομάδα (29 Μαρτίου) για να ερμηνεύσουν το τραγούδι ως μέρος του sold-out σόου της Romy στο Knockdown Center της Νέας Υόρκης.

Μιλώντας για το remix, η Romy λέει: «Η Peaches είναι ένα απόλυτο σύμβολο και με έχει εμπνεύσει με πολλούς τρόπους όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν άλλωστε μία από τις πρώτες συναυλίες που πήγα στη ζωή μου.Ποτέ δεν ξέχασα την ενέργειά της στη σκηνή, τους στίχους της, την παραγωγή και το πώς συνεχώς αλλάζει τα δεδομένα και τα όρια προς το καλύτερο. Με αυτό το δίσκο εγώ ήθελα να γιορτάσω την queer dance μουσική και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ έναν καλλιτέχνη που το ενσαρκώνει αυτό περισσότερο από την Peaches - με τιμά που όχι μόνο έκανε remix το "Did I” αλλά πρόσθεσε και έναν δικό της στίχο!».

Η Peaches πρόσθεσε ότι  «Πάντα είχαμε έναν μεγάλο θαυμασμό η μία για την άλλη και αυτή ήταν μία τέλεια στιγμή για να συνεργαστούμε"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ YOUTUBE

 

STREAM/BUY

https://romy.ffm.to/peaches-rmx

Κυκλοφορεί από την Young με την υποστήριξη της The Hubsters

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured