Ναταλία Πετρίτη

Μια powerhouse διασκευή του Psycho Killer” των Talking Heads ερμήνευσε η Μiley Cyrus σε ένα stripped-down set στο Chateau Marmont του Los Angeles. Η δημοφιλής pop star τραγούδησε το “Psycho Killer” ξεκινώντας το κομμάτι με εναλλακτικούς στίχους, προτού προχωρήσει στο κλασικό ρεφραίν του. Δείτε πιο κάτω την ερμηνεία της.

Το live cover στο θρυλικό συγκρότημα έρχεται αφού γνωρίζουμε ήδη ότι η Cyrus θα συμμετέχει στο επερχόμενο tribute album του Stop Making Sense, που θα κυκλοφορήσει η A24. Στο 16-track project συμμετέχουν καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Paramore (που ήδη κυκλοφόρησαν το cover τους στο “Burning Down the House”), η Lorde, και οι National, διασκευάζοντας κομμάτια του soundtrack των Talking Heads για την concert film τους του 1984, στα πλαίσια της 40ης επετείου της. Η επίσημη tracklist του Everyone’s Getting Involved: A Tribute to Talking Heads’ Stop Making Sense δεν έχει ωστόσο ανακοινωθεί ακόμα.

Η Cyrus συνεργάστηκε με τον David Byrne το 2023 κατά τη διάρκεια του ετήσιου τηλεοπτικού special της για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μαζί ερμήνευσαν το “Let’s Dance” του David Bowie, αλλά και το “Everybody’s Coming to My House” του ίδιου του Byrne.

Η Cyrus πρόσφατα κυκλοφόρησε τη συνεργασία της με τον Pharrell με τίτλο “Doctor (Work It Out)”, ενώ βραβεύθηκε για πρώτη φορά στα Grammys, στις κατηγορίες Best Pop Solo Performance και Record of the Year.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured