Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων τους ανακοίνωσαν οι Jesus and Mary Chain, σε ένα βιβλίο που θα φέρει τον τίτλο Never Understood: The Story of the Jesus and Mary Chain. Οι αδερφοί William και Jim Reid έγραψαν το Never Understood με τη βοήθεια του μουσικοκριτικού και συγγραφέα, Ben Thompson, και στο βιβλίο καταγράφεται η ιστορία του συγκροτήματος που μετρά τέσσερις δεκαετίες, από το ξεκίνημά τους στο East Kilbride της Σκωτίας, μέχρι το reunion τους το 2007.

Στο βιβλίο γίνεται επίσης αναφορά στον ντεμπούτο δίσκο τους, Psychocandy, στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι αδερφοί με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και σε πολλές ακόμα πτυχές της ζωής τους εντός του συγκροτήματος.

Το Never Understood θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Αυγούστου, ενώ η αμερικανική του έκδοση θα γίνει διαθέσιμη στις 3 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας για το βιβλίο, ο Jim Reid ανέφερε ότι το Never Understood είναι μια «ερωτική επιστολή προς τη Σκωτσέζικη οικογένεια της εργατικής τάξης».

Ο τίτλος του memoir αποτελεί αναφορά στο κομμάτι των Jesus and Mary Chain από το 1984 με τίτλο “Never Understand”, αλλά και στο λιγότερο γνωστό “Never Understood” του 1998.

Οι Jesus and Mary Chain ετοιμάζονται αυτήν την περίοδο για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου – του πρώτου μετά από επτά χρόνια – που θα φέρει τον τίτλο Glasgow Eyes. Αυτός θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου και το συγκρότημα έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα τα singles “Jamcod”, “Chemical Animal” και “Girl 71”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured