Ναταλία Πετρίτη

Τον live δίσκο Paris επανακυκλοφορούν οι Cure, μαζί με ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα κομμάτια, πάνω στην ώρα για την 30η του επέτειο μέσα στο 2024. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου από τη Rhino Records και θα είναι διπλός.

Το remaster του live set πραγματοποίησε ο ίδιος ο Robert Smith μαζί με τον Miles Showell στα θρυλικά Abbey Road Studios του Λονδίνου και τα ακυκλοφόρητα ως τώρα tracks που θα δούμε σε αυτόν είναι τα Shake Dog Shake” και

“Hot Hot Hot!!!”.

Το Paris είναι ο δεύτερος από τους δύο live δίσκους που κατέγραψαν την ιστορική  tour των Cure το 1992, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κυκλοφορίας του Wish. Το πρώτο από αυτά τα live album, το Show, επανακυκλοφόρησε πέρυσι.

Οι Cure εδώ και χρόνια tease-άρουν την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου με τίτλο Songs of a Lost World, όμως για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το επίσημο release date. Το συγκρότημα ολοκλήρωσε πρόσφατα την περιοδεία του με τίτλο “Shows of a Lost World Tour”, η οποία υπήρξε η πιο επιτυχημένη ολόκληρης της καριέρας τους.

Paris (30th Anniversary Edition) Tracklist:

01. Shake Dog Shake *

02. The Figurehead

03. Play For Today

04. At Night

05. In Your House

06. One Hundred Years

07. Apart

08. Lovesong

09. A Letter To Elise

10. Catch

11. Charlotte Sometimes

12. Dressing Up

13. Close To Me

14. Hot Hot Hot!!! *

* = previously unreleased

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured