Ναταλία Πετρίτη

Τον πρώτο solo δίσκο της καριέρας της θα κυκλοφορήσει η Beth Gibbons των Portishead, ο οποίος θα φέρει τον τίτλο Lives Outgrown. Η κυκλοφορία έρχεται από την Domino, ενώ η τραγουδίστρια των Portishead μοιράστηκε σχετική χειρόγραφη σημείωση στα social media την 1η Φεβρουαρίου.

«Τα 50s μου με έφεραν μπροστά σε έναν νέο μα παλιότερο ορίζοντα», γράφει η Gibbons. «Υπήρξαν μια περίοδος γεμάτη αντίο στην οικογένεια, στους φίλους, ακόμα και στο ποια ήμουν εγώ η ίδια προηγουμένως, με τους στίχους μου να αντικατοπτρίζουν τα άγχη μου και τους συλλογισμούς μου τις νύχτες δίχως ύπνο, έτσι προέκυψε το Lives Outgrown. Όχι μόνο λόγω του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουμε μέσω συναισθηματικών ή ψυχολογικών μεταπτώσεων στη ζωή μας, αλλά σε σχέση περισσότερο με το χρόνο που αφήνουμε αυτόν τον πλανήτη και την κίνησή μας στο άγνωστο. Κάτι που φοβάμαι, αλλά πρέπει απλώς να δοκιμάσω και να το γιορτάσω καθώς πλησιάζει μια στιγμή, δίνοντας την ικανότητα να μεγαλώνω πέρα ​​από τους περιορισμούς αυτού του φυσικού κόσμου».

Το σημείωμα συνεχίζει: «Ο ήχος ήταν επίσης μια διαδικασία, εξερευνώντας δομές μέσα στις δικές μου προσωπικές δυνατότητες. Ήθελα να απομακρυνθώ από τα breakbeats και τις παγίδες, εστιάζοντας στο ξυλώδες ύφασμα των χροιών μακριά από τον εθισμό από υψηλές συχνότητες που ικανοποιούν όπως η ζάχαρη και το αλάτι».

Η Gibbons δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής περαιτέρω πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου, όμως οι fans μπορούν να κάνουν sign up στη λίστα email της τραγουδίστριας για να ενημερωθούν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured