Ναταλία Πετρίτη

David Byrne, Jerry Harrison, Chris Frantz και Tina Weymouth επανενώθηκαν ως Talking Heads το περασμένο φθινόπωρο, περισσότερα από 20 χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή εμφάνιση. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη συμμετοχή τους σε ένα Q&A στο Toronto International Film Festival, με αφορμή μια επετειακή προβολή του Stop Making Sense. Και φυσικά αυτή τους η επανένωση έκανε πολλούς promoters να αποκτήσουν ελπίδες για ένα μεγαλύτερης φύσης reunion. Ανάμεσά τους ήταν η Live Nation και το φεστιβάλ Coachella, με τις δύο πλευρές να φαίνεται πως προσπάθησαν ένα booking του αγαπημένου συγκροτήματος ανεπιτυχώς.

Τα νέα έγιναν γνωστά από το Billboard, που αποκάλυψε πως ο ίδιος ο curator του φεστιβάλ, αλλά και πρόεδρος της Goldenvoice, Paul Tollett, πέταξε στο Τορόντο για το screening, ελπίζοντας να συζητήσει με το συγκρότημα για την πιθανότητα ενός reunion στη σκηνή του Coachella 2024. Ο ίδιος δήλωσε ωστόσο πως τελικά δεν μίλησε μαζί τους ποτέ, μιας που δεν διέκρινε κάποιο vibe που θα ευνοούσε προς αυτήν την κατεύθυνση. Σύμφωνα και πάλι με το Billboard, η πρόταση από την πλευρά του φεστιβάλ θα ήταν μια εμφάνιση για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Talking Heads εισέπραξαν και μια επίσημη πρόταση από τη Live Nation, η οποία φαίνεται πως τους προσέφερε 80 εκατομμύρια για εμφανίσεις σε έξι με οκτώ φεστιβαλικές συναυλίες και headlining slots. Το συγκρότημα όμως τις απέρριψε.

Δύσκολα τα πράγματα αν περιμένατε κι εσείς μια “Once In A Lifetime” εμπειρία το προσεχές καλοκαίρι…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured