Ναταλία Πετρίτη

Το Jar Of Flies επανακυκλοφόρησαν οι Alice In Chains, σε μια έκδοση αφιερωμένη στους πραγματικούς λάτρεις του συγκροτήματος. Κι αυτό μιας που το εν λόγω release πραγματοποιήθηκε σε ένα βινύλιο γεμάτο από πραγματικές νεκρές μύγες!

Η επανέκδοση του τρίτου studio EP του συγκροτήματος έγινε σε συνεργασία με την Romanus Records, ενώ αυτή ήταν πραγματικά limited-edition, με μόλις 150 αντίτυπα να κυκλοφορούν στην αγορά και να γίνονται αμέσως sold out παρά την τσουχτερή τιμή τους (100 δολάρια).

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρία κυκλοφορεί ιδιαίτερα pressings, με την ίδια να έχει μάλιστα δημιουργήσει πρόσφατα ένα για τους Pat & The Pissers γεμάτο από σκουλήκια!

Για όσους δεν πρόλαβαν την ιδιαίτερη αυτή εκδοχή του δίσκου, οι Alice In Chains κυκλοφόρησαν και ένα limited-edition 30th anniversary box set για το Jar Of Flies, αλλά και σχετικό merch, όπως ένα skateboard deck και ένα custom poker set.

Το Jar Of Flies κυκλοφόρησε το 1993 και έφτασε στο Νο. 1 του Billboard Hot 200, πουλώντας τότε περισσότερες από 141,000 κόπιες στις ΗΠΑ. Ηχογραφήθηκε στο London Bridge Studio του Seattle και κυκλοφόρησε σε παραγωγή των ίδιων των Alice In Chains. Όλους του στίχους είχε γράψει ο αείμνηστος frontman τους, Layne Staley.

Δείτε φωτογραφίες από την επανέκδοση του δίσκου:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured