Ναταλία Πετρίτη

Το score της νέας ταινίας του Daniele Luchetti έγραψε ο Thom Yorke, η οποία και θα φέρει τον τίτλο Confidenza.

Confidenza σημαίνει «εμπιστοσύνη» και η ταινία βασίζεται στο διασκευασμένο σενάριο του ομώνυμου βιβλίου του Domenico Starnone από το 2019. Στην ταινία θα δούμε τους Elio Germano, Vittoria Puccini και Isabella Ferrari, σε μια υπόθεση που παρακολουθεί την παράνομη σχέση ενός καθηγητή με το όνομα Pietro και της πρώην μαθήτριάς του, Teresa.

Ο Luchetti είναιο γνωστός για τις ταινίες The Yes Man και The Ties, ενώ σκηνοθέτησε παράλληλα και την τρίτη σεζόν της σειράς του HBO, My Brilliant Friend. Το Confidenza θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Rotterdam αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Η εν λόγω δουλειά θα αποτελέσει το δεύτερο film score του Yorke μετά το Suspiria remake του Luca Guadagnino, αλλά και το κομμάτι “Daily Battles” που περιλαμβανόταν στο soundtrack της ταινίας Motherless Brooklyn με τον Edward Norton.

Στις 26 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο δεύτερος δίσκος των Smile, του side project του Yorke στους Radiohead. Το Wall of Eyes, όπως θα ονομάζεται, είναι ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους δίσκους του 2024.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured