Ναταλία Πετρίτη

Με νέο δίσκο και το κομμάτι Beautiful People (Stay High)” επιστρέφουν το 2024 οι Black Keys, με τους Dan Auerbach και Patrick Carney συνεργάζονται με τους Dan the Automator και Beck για τη δημιουργία του.

Το “Beautiful People (Stay High)” θα αποτελέσει τμήμα του δίσκου Ohio Players, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου από τις Nonesuch και Warner. Ο δίσκος αποτελεί την επιστροφή της μπάντας μετά το Dropout Boogie του 2022, και σε αυτόν θα δούμε συνεργασίες και με τους Noel Gallagher, Greg Kurstin και άλλους.

«Δεν έχουμε δουλέψει ποτέ σκληρότερα για να κάνουμε έναν δίσκο», δήλωσε ο Dan Auerbach σχετικά με το Ohio Players σε press statement. «Δεν μας έχει πάρει ποτέ τόσο πολύ για να φτιάξουμε έναν δίσκο. Πήραμε τον χρόνο μας και το κάναμε σωστά».

«Αυτό που θέλαμε να καταφέρουμε με αυτόν τον δίσκο ήταν να κάνουμε κάτι που είναι fun», πρόσθεσε ο Patrick Carney. «Και κάτι που οι περισσότερες μπάντες στα 20 χρόνια της καριέρας τους δεν κάνουν, δηλαδή έναν διασκεδαστικό δίσκο που είναι επίσης cool».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured