Ναταλία Πετρίτη

Έναν συνεργατικό δίσκο tease-άρουν αυτό το διάστημα οι Liam Gallagher και John Squire, με νέο video και website για τις ανάγκες του. Ο Gallagher ήταν ο πρώτος που είχε αναφερθεί στην ιδέα μιας πιθανής συνεργασίας τον περασμένο Ιούνιο – όταν και φώναξε τον πάλαι ποτέ κιθαρίστα των Stone Roses στην εμφάνισή του στο Knebworth –, η οποία φαίνεται πως παίρνει αυτήν την περίοδο σάρκα και οστά. Ο δημοφιλής μουσικός είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στη δημιουργία ενός supergroup.

Η επιβεβαίωση της συνεργασίας των μουσικών ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Gallagher έδωσε συνέντευξη στον Matt Wilkinson του Apple Music 1, ενώ τον Οκτώβριο ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του στο X/Twitter ότι αυτός θα είναι «ο καλύτερος δίσκος μετά το Revolver», το έβδομο LP των Beatles.

Στις 18 Δεκεμβρίου ήρθε και η τελευταία ανάρτηση του Gallagher σαν tease συνεργασίας, με τον ίδιο να ανεβάζει ένα video clip του Squire στο Ιnstagram. Σε αυτό, ο κιθαρίστας εμφανίζεται να παίζει κιθάρα μόνος ανά τα χρόνια, αλλά και σε κοινή του εμφάνιση με τους Oasis on stage. Στο audio του video, ο Gallagher ακούγεται να λέει: «Ο John Squire είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος κιθαρίστας της γενιάς του και στον κόσμο κατά τη γνώμη μου».

 

Ο τραγουδιστής μοιράζεται επίσης στο Instagram bio του το link για το gallaghersquire.com. Η landing page της σελίδας περιλαμβάνει τα ονόματα και των δύο καλλιτεχνών, δίνοντας στους fans την ευκαιρία να κάνουν sign up για τη mailing list για περισσότερες πληροφορίες.

Για να δούμε λοιπόν πότε θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την κυκλοφορία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured