Ναταλία Πετρίτη

Εν μέσω διαπραγματεύσεων για ένα ενδεχόμενο residency στο MSG Sphere του Las Vegas φαίνεται πως βρίσκεται η Beyoncé με τον executive chairman των MSG Networks, James Dolan. Οι συζητήσεις σχετίζονται με ένα stage show παραγωγής τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2024, ενώ η pop star φαίνεται πως ήδη βρέθηκε στο venue μαζί με την manager και μητέρα της, Tina Knowles, όπως και τον σύζυγό της, Jay-Z.

Σε περίπτωση που υλοποιηθεί, το residency της Beyoncé στο νέο venue θα έρθει μετά από αυτό των U2 με τίτλο “U2:UV Achtung Baby” residency. Σε αυτό είδαμε πρόσφατα τη Lady Gaga σε guest εμφάνιση, ενώ η διοργάνωση έχει πάρει παράταση μέχρι και τον Φεβρουάριο.

Bon Jovi, Paul McCartney και Lady Gaga είναι επίσης μερικά από τα χαρτιά που παίζουν για εμφανίσεις στο venue, το κόστος κατασκευής του οποίου ανήλθε στα 2.3 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ίδιο όμως φαίνεται πως έχει για την ώρα απώλειες της τάξεως των 98.4 εκατομμυρίων. Για την εταιρεία, μια ενδεχόμενη συνεργασία με τη Beyoncé θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα, αν σκεφτεί κανείς την επιτυχία της “Renaissance World Tour” της ίδιας. Σε αυτήν, ακόμη και τα εισιτήρια περιορισμένης ορατότητας πωλούνταν για εκατοντάδες δολάρια λόγω υψηλής ζήτησης.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured