Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός δεύτερου τόμου των απομνημονευμάτων της μέσα στο 2024 αποκάλυψε η Britney Spears, με το Volume 1 του The Woman in Me να έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα. Η δημοφιλέστατη τραγουδίστρια της pop ισχυρίζεται επίσης ότι το βιβλίο της είναι «το πιο επιτυχημένο celebrity memoir στην ιστορία», με αυτό να φιγουράρει φυσικά στο No. 1 του Amazon.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η 41χρονη Spears έχει πολλά ακόμα να εκμυστηρευτεί στο κοινό της σχετικά με την καριέρα και την πολυτάραχη προσωπική της ζωή. «Το χιούμορ είναι η γιατρειά για τα πάντα! Play on !!! Το Volume 2 θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά… ετοιμαστείτε!», έγραψε η Spears σε Instagram post της το Σάββατο που μας πέρασε, το οποίο ωστόσο έχει πια διαγραφεί.

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις που κάνει η Britney Spears στον πρώτο τόμο του βιβλίου της είναι η έκτρωση που πραγματοποίησε δύο δεκαετίες πριν, όταν ήταν ζευγάρι με τον Justin Timberlake, ενώ η ίδια μοιράζεται εκτενώς τα συναισθήματά της κατά της 13χρονη κηδεμονία της από τον πατέρα της.

Για να δούμε τι άλλο έχει να μοιραστεί η πριγκίπισσα της pop στον επόμενο τόμο!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured