Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο single με τίτλο “Every Day’s a Lesson in Humility” κυκλοφόρησαν οι Belle and Sebastian με τη Suki Waterhouse, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο Vol. 8 του περίφημου Sub Pop Singles Club.

Το track αποτελεί το B-side στο πρόσφατο επτάιντσο της Waterhouse, το “To Love”, και γράφτηκε από τα δύο acts σε παραγωγή των Belle and Sebastian.

Οι λάτρεις του συγκροτήματος και της τραγουδίστριας μπορούν επίσης να κάνουν συνδρομή στο Sub Pop Singles Club Vol. 8 για να λάβουν 12 exclusive έγχρωμα επτάιντσα βινύλια. Ο κύκλος από releases περιλαμβάνει επίσης νέα singles από τους Vanishing Twin και Margaritas Podridas, με εννέα ακόμη singles να αναμέμενεται να ανακοινωθούν άμεσα.

Οι Belle and Sebastian και η Suki Waterhouse βρίσκονται αυτήν την εποχή σε περιοδεία. Πρόσφατα, η Waterhouse ενσάρκωσε την Karen Sirko στη μίνι σειρά του Amazon, Daisy Jones & The Six, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Taylor Jenkins Reid. Η δεύτερη σεζόν της σειράς ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο, ενώ το cast αυτής μαζί με την Waterhouse ενδέχεται να βγει σε περιοδεία για συναυλίες. Οι Belle and Sebastian από την άλλη κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά το Late Developer, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές τους μετά το A Bit of Previous του 2022.

Ακούστε το “Every Day’s a Lesson in Humility” πιο κάτω.

“Every Day’s a Lesson in Humility” Artwork:

Suki Waterhouse Belle and Sebastian “Every Day’s a Lesson in Humility”

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured