Ναταλία Πετρίτη

Οι Trent Reznor και Atticus Ross των Nine Inch Nails αναμένεται να γράψουν το score της ολοκαίνουριας ταινίας για τα Χελωνονιντζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles), μυώντας το νεανικό κοινό στη μουσική τους.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το podcast του Tony Hawk, με τον συνσκηνοθέτη της ταινίας, Jeff Rowe, να επιβεβαιώνει τα νέα με ανάρτησή του στο Twitter: «Λοιπόν, τώρα που ο teenage ήρωάς μου @tonyhawk leake-αρε ότι οι μουσικοί μου ήρωες φτιάχνουν αυτό, μπορώ να προσθέσω ότι το score είναι πραγματικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. Συναρπαστικό, τρομακτικό, σπαραξικάρδιο, γεμάτο ήχους που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Δεν διαθέτω λεξιλόγιο για να το περιγράψω. Το αγαπώ τόσο πολύ».

Με τίτλο Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, η animated ταινία θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή και σενάριο του Seth Rogen, μαζί με ένα all-star voice cast με τους Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April O’Neil), Giancarlo Esposito (Baxter Stockman), Post Malone (Ray Fillet), Paul Rudd (Mondo Gecko), Hannibal Buress (Genghis Frog), Rose Byrne (Leatherhead), Ice Cube (Superfly), Maya Rudolph (Cynthia Utrom), John Cena (Rocksteady) και τον ίδιο τον Rogen στον ρόλο του Bebop. Τις φωνές στα Χελωνονιντζάκια θα χαρίσουν οι Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo) και Brady Noon (Raphael). Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2023.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured