Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του Tramp (Anniversary Edition) ανακοίνωσε η Sharon Van Etten, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα video για το κομμάτι με τίτλο “Serpents”. Ο τρίτος δίσκος της Van Etten, σε παραγωγή Aaron Dessner, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου.

Έχοντας πρωτοκυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου του 2012, το Tramp αποτέλεσε τότε το ντεμπούτο της Νεοϋορκέζας τραγουδίστριας στην Jagjaguwar, ενώ σε αυτό συμμετείχε και ο Bryce Dessner και Bryan Devendorf των National. Julianna Barwick, Jenn Wasner των Wye Oak, ο drummer των Walkmen, Matt Barrick και ο Peter Silberman των Antlers συμμετείχαν επίσης στη δημιουργία του δίσκου, με την Van Etten να δηλώνει τότε ότι αισθανόταν σαν «χαμένο, τραυματισμένο και ευάλωτο παιδί» που βοηθήθηκε από τους φίλους του για τη δημιουργία του δίσκου.

Η ανακοίνωση της επανακυκλοφορίας του δίσκου φέρνει για πρώτη φορά στο προσκήνιο και το never-before-seen music video του lead single αυτού, του “Serpents”, σε σκηνοθεσία της Naomi Yang των Galaxie 500. Αυτό δεν είχε κυκλοφορήσει το 2012 εξαιτίας της τότε ανασφάλειας της Van Etten, που δεν επιθυμούσε να επικεντρωθεί σε ένα video.

Το Tramp (Anniversary Edition) θα περιλαμβάνει επίσης το unreleased cut του “This Is Too Right” featuring Jenn Wasner. Θα είναι επίσης διαθέσιμο σε limited edition Crimson Splash LP, ενώ οι προπαραγγελίες του είναι ήδη διαθέσιμες.

Tramp (Anniversary Edition) Artwork:

webp

Tramp (Anniversary Edition) Tracklist:

  1. Warsaw
  2. Give Out
  3. Serpents
  4. Kevin’s
  5. Leonard
  6. In Line
  7. All I Can
  8. We Are Fine
  9. Magic Chords
  10. Ask
  11. I’m Wrong
  12. Joke or a Lie
  13. This Is Too Right (Bonus Track)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured