Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός διπλού δίσκου με τίτλο V ανακοίνωσαν οι Unknown Mortal Orchestra, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο του single, “Layla”. Αυτός πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου και θα αποτελεί τη μεγάλη τους επιστροφή έπειτα από το Sex & Food του 2018.

Ο Ruban Nielson των Unknown Mortal Orchestra εργάστηκε πάνω στο V στο Palm Springs της California και το Hilo της Χαβάης, αντλώντας έμπνευση από τη Δυτική Ακτή και τη rock της, από classic hits, την “weirdo pop” και τη χαβανέζικη Hapa-haole μουσική.

Ο Nielson, ο οποίος διαθέτει οικογένεια με καταγωγή από την Πολυνησία, πήγε στη Χαβάη στη μέση της πανδημίας για να μείνει με τον θείο του, με το V να αποτελεί ένα tribute στις ρίζες του. Στον δίσκο συμμετέχει ο αδερφός του Kody, ο πατέρας του, Chris Nielson, στο φλάουτο και το σαξόφωνο και το επί χρόνια μέλος των Unknown Mortal Orchestra, Jacob Portrait. Ο δίσκος είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία.

Μέσα από ένα παιχνιδιάρικο groove, το “Layla” είναι το πρώτο, γλυκόπικρο κομμάτι του δίσκου, που αναφέρεται στη λαχτάρα απόδρασης από ένα μέρος που σου είναι οικείο αλλά δεν σε καλύπτει πια.

Δείτε το μουσικό βίντεο του “Layla”, το album art και την tracklist του V.

V Artwork:

 v-artwork

V Tracklist:

  1. The Garden
  2. Guilty Pleasures
  3. Meshuggah
  4. The Widow
  5. In the Rear View
  6. That Life
  7. Layla
  8. Shin Ramyun
  9. Weekend Run
  10. The Beach
  11. Nadja
  12. Keaukaha
  13. I Killed Captain Cook
  14. Drag

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured