Ναταλία Πετρίτη

Μια fictional μπάντα (εμπνευσμένη από τους Fleetwood Mac) και τα εσωτερικά της δράματα θα βρεθούν στο επίκεντρο της πολυαναμενόμενης σειράς της Amazon Prime Video, Daisy Jones & The Six, η οποία και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Και με τη μουσική να παίζει κεντρικό ρόλο σε αυτήν, το soundtrack της σειράς δεν θα μπορούσε να μην έχει το απαραίτητο curation και συμμετοχές από μερικούς από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών.

Το Daisy Jones & The Six πρόκειται λοιπόν να κυκλοφορήσει μαζί με ένα full-length studio album στο οποίο θα ακούσουμε συμμετοχές των λαμπερών Phoebe Bridgers, Jackson Browne και Marcus Mumford, μεταξύ πολλών άλλων.

Η fictional μπάντα της σειράς αποτελείται από την Daisy Jones, που ερμηνεύει η Riley Keough, και τον co-lead singer, Billy Dunne (Sam Claflin), όπως και τους κιθαρίστες Graham Dunne (Will Harrison) και Eddie Roundtree (Josh Whitehouse). Μπασίστας τους είναι ο Pete Loving (TBA), keyboardist η Karen Sirko (Suki Waterhouse) και drummer ο Warren Rhodes (Sebastian Chacon).

Και τα επτά μέλη του cast εμφανίζονται στη σειρά να παίζουν τα δικά τους όργανα, με τον συνοδευτικό δίσκο τους να φέρει τον τίτλο Aurora. Αυτός θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου από την Atlantic, την ίδια μέρα δηλαδή που θα δούμε το Daisy Jones & The Six στο Prime Video. Πίσω από αυτόν βρίσκεται ο Blake Mills, ο οποίος και στόχευσε στο να δημιουργήσει ήχους εμπνευσμένους από μπάντες των 1970s.

Δείτε πιο κάτω το πρώτο trailer της σειράς, μαζί με το single του Aurora, με τίτλο ‘”Regret Me”.  

  1. ‘Aurora’
  2. ‘Let Me Down Easy’
  3. ‘Kill You To Try’
  4. ‘Two Against Three’
  5. ‘Look At Us Now (Honeycomb)’
  6. ‘Regret Me’
  7. ‘You Were Gone’
  8. ‘More Fun To Miss’
  9. ‘Please’
  10. ‘The River’
  11. ‘No Words’

daisy-jones-album 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured