Ναταλία Πετρίτη

Ένα remix του Robert Smith στο “Pretty Boy” «που ακούγεται ακριβώς όπως οι Cure» tease-αρε ο Noel Gallagher, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του εμβληματικού frontman της new wave μπάντας και του ίδιου.

Έχοντας κυκλοφορήσει τον περασμένο Οκτώβριο, η original version του κομματιού  πρόκειται να συμπεριληφθεί στον επικείμενο δίσκο του Gallagher και των High Flying Birds με τίτλο Council Skies. Ο τέταρτος δίσκος της καριέρας τους αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου από τη Sour Mash.

Η deluxe edition του εν λόγω δίσκου θα περιλαμβάνει διάφορες live session ηχογραφήσεις του συγκροτήματος, όπως και τρία remixes των Pet Shop Boys, David Holmes και του Robert Smith.

«Τον ρώτησα αν θα ήθελε να εμπλακεί σε αυτό, του έστειλα το κομμάτι και το αγάπησε», δήλωσε ο Gallagher σχετικά με τη συνεργασία του με τον Smith. «Έκανε το remix. Και εγώ το λάτρεψα. Δεν τον είχα γνωρίσει προηγουμένως. Όμως ήμουν πάντα fan των Cure και το remix ακούγεται ακριβώς όπως οι Cure. Ναι, και επίσης είναι μεγάλος τύπος!».

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured