Ναταλία Πετρίτη

Μέσα από ένα μήνυμά τους προς τους θαυμαστές τους την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2023, οι Foo Fighters tease-αραν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους, έπειτα από μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για το συγκρότημα μετά από την τραγική απώλεια του drummer τους, Taylor Hawkins, πριν από εννέα μήνες.

Η μοναδική δραστηριότητα των Foo Fighters όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν οι δύο μεγάλες συναυλίες που το συγκρότημα έδωσε ως tribute στον Hawkins, σε Λονδίνο και Los Angeles. Έκτοτε, οι θαυμαστές τους περίμεναν διακαώς μια ένδειξη ότι οι αγαπημένοι τους μουσικοί θα επέστρεφαν στο μουσικό στερέωμα με κάποιον τρόπο.

Το μήνυμα του συγκροτήματος:

«Όσο αποχαιρετούμε την πιο δύσκολη και τραγική χρονιά που έχουμε ζήσει ως συγκρότημα, θυμόμαστε πόσο ευγνώμονες είμαστε προς τους ανθρώπους που αγαπάμε και λατρεύουμε περισσότερο, αλλά και αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας.

Οι Foo Fighters δημιουργήθηκαν πριν από 27 χρόνια για να εκπροσωπήσουν την επουλωτική δύναμη της μουσικής και τη συνέχεια της ζωής. Και για τα τελευταία 27 χρόνια, οι θαυμαστές μας έχουν χτίσει μια παγκόσμια κοινότητα, ένα αφοσιωμένο  support system που μας έχει βοηθήσει να τα καταφέρουμε στις πιο σκοτεινές στιγμές μαζί. Ένα μέρος όπου μοιραζόμαστε τη χαρά και τον πόνο μας, τις ελπίδες και τους φόβους μας, όπου συμμετέχουμε στο ρεφρέν της ζωής μαζί μέσα από τη μουσική. Χωρίς τον Taylor, ξέρουμε πως θα είμαστε μια διαφορετική μπάντα που συνεχίζει.

Ξέρουμε επίσης ότι εσείς, οι fans, σημαίνατε πολλά στον Taylor, όπως και αυτός για εσάς. Και ξέρουμε ότι όταν σας δούμε ξανά – και θα το κάνουμε σύντομα – [ο Taylor] θα είναι εκεί με το πνεύμα του κάθε νύχτα».

https://www.instagram.com/p/Cm1weQXpA7c/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b0828e9b-0156-4b35-b141-b86fd8ab9004

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured