Ναταλία Πετρίτη

Η αμοιβαία αγάπη μεταξύ της θρυλικής μπάντας των Metallica και της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Stranger Things, εκφράζεται για ακόμη μια φορά, μιας που ο James Hetfield εμφανίστηκε αυτό το Halloween ντυμένος ως Eddie Munson!

Οι ίδιοι οι Metallica μοιράστηκαν στο προφίλ τους στο Instagram μια φωτογραφία του Hetfield ως Munson, με τον τραγουδιστή και κιθαρίστα του συγκροτήματος να φορά το trademark denim γιλέκο του χαρακτήρα πάνω από ένα δερμάτινο jacket και με ένα “Hellfire Club” T-shirt από μέσα. Ο Hetfield φορούσε επίσης μια περούκα με σπαστό mullet, ώστε να μοιάζει το μαλλί του με το χαρακτηριστικό Munson hairdo. «Ο Eddie Munson εύχεται Χαρούμενο Halloween», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, με τον Hetfield να φαίνεται να το διασκεδάζει για τα καλά.

Ο αμοιβαίος θαυμασμός μεταξύ Munson (που ερμηνεύει ο ηθοποιός Joseph Quinn) και Metallica, ξεκίνησε όταν ο πρώτος εμφανίζεται να παίζει το “Master of Puppets” σε μια χαρακτηριστική σκηνή της σειράς στην τέταρτη σεζόν της. Η μπάντα εκτίμησε τόσο την κίνηση, που στη φετινή της εμφάνιση στο Lollapalooza αποφάσισε να προβάλει clips από το Stranger Things σε γιγαντοοθόνες, ενώ τζάμαρε με τον Quinn στο backstage!

Δείτε τον James Hetfield ως Eddie Munson στο Instagram post πιο κάτω:

https://www.instagram.com/p/CkZ_2EsrFtm/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured