Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του Perplex Cities EP ανακοίνωσε ο τραγουδιστής των System of a Down, Serj Tankian, ο οποίος και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του κομμάτι με τίτλο “Pop Imperialism”. Ο δίσκος αναμένεται να βρεθεί στα δισκοπωλεία στις 21 Οκτωβρίου και οι θαυμαστές του μουσικού μπορούν να δουν ήδη το βίντεο για το πρώτο του μουσικό δείγμα.

Στο “Pop Imperialism”, ο Tankian εξερευνά πιο ηλεκτρονικού ήχους, σε συνδυασμό με κλασικές συνθέσεις που κυριαρχούν στις πιο πρόσφατες δουλειές του, ενώ το κομμάτι συνοδεύει ένα βίντεο γυρισμένο σε VR τεχνολογία, διαθέσιμο μέσα από το Arloopa app. Η εφαρμογή τοποθετεί επί της ουσίας έναν ψηφιακό Serj Tankian σε όποιον χώρο «βλέπει» η κάμερα του κινητού σας και εκείνος ερμηνεύει το κομμάτι στην οθόνη του, σαν να βρισκόταν μπροστά σας.

Για τη μουσική κατεύθυνση του νέου του EP, ο Tankian σχολίασε: «Όλη αυτή η συλλογή κομματιών του Perplex Cities είναι ένας εντελώς διαφορετικός ήχος σε σχέση με ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν. Πιο ηλεκτρονικός, ήπιος και βαθύτερος ως προς τις στρώσεις του μουσικά. Το Perplex Cities αποπνέει μια αύρα μοναδικού και είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες κυκλοφορίες μου».

Δείτε εδώ το επεξηγηματικό βίντεο για το “Pop Imperialism”, που αποτελεί μια VR εμπειρία με πρωταγωνιστή τον Tankian στο Arloopa app:

Perplex Cities EP Artwork:

serj tankian perplex cities ep 

Perplex Cities Tracklist:

  1. Pop Imperialism
  2. The Race
  3. I Spoke Up
  4. Rumi Loves His Cars
  5. Forgive Me Father

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured