Ναταλία Πετρίτη

Μέρος του Marvel Cinematic Universe έγινε η Megan Thee Stallion, έπειτα από την εμφάνισή της σε επεισόδιο της She-Hulk: Attorney at Law του Disney+, το οποίο και αναμένεται να προβληθεί σύντομα από την πλατφόρμα.

Φήμες για την cameo εμφάνιση της Megan Thee Stallion στη σειρά είχαν ξεσπάσει από τον περασμένο κιόλας Μάρτιο, με αυτές να επιβεβαιώνονται σήμερα και επίσημα.

Η εμφάνισή της στη σειρά έρχεται λίγο καιρό πριν από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην παραγωγή Fucking Identical Twins της A24, το οποίο και θα αποτελεί μια κωμωδία-μιούζικαλ και περιγράφεται ως ένα “subversive spin” του The Parent Trap (Δίδυμοι Μπελάδες). Η τραγουδίστρια-ηθοποιός θα βρεθεί δίπλα στους Nathan Lane, Bowen Yang και Megan Mullally για αυτόν της τον ρόλο.

Η Megan Thee Stallion έχει εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον της να πρωταγωνιστήσει σε ένα υποθετικό reboot του cult classic cheerleading film του 2000, Bring It On, στο οποίο και θα ήθελε να υποδυθεί τον ρόλο της Isis που ενσάρκωσε με επιτυχία η Gabrielle Union.

Παρά την έντονη ενασχόλησή της με την υποκριτική το τελευταίο διάστημα, η ίδια παραμένει άκρως δραστήρια και στο τραγούδι, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει τον δίσκο Traumazine, που περιλαμβάνει singles όπως τα “Sweetest Pie” με την Dua Lipa, “Plan B”, “Pressurelicious” featuring Future και “Her”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured