Ναταλία Πετρίτη

Το κομμάτι “Deep Hit Of Morning Sun” ερμήνευσαν σε μια από τις συναυλίες τους οι Primal Scream, στη μνήμη του εκλιπόντα Mark Lanegan.

Το συγκρότημα, το οποίο το τελευταίο διάστημα ερμηνεύει ολόκληρο τον εμβληματικό δίσκο του από το 1991, Screamadelica, σε μια σειρά από headline shows και φεστιβάλ, παρουσίασε ζωντανά το “Deep Hit Of Morning Sun”, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ώστε να τιμήσει τον καλλιτέχνη. Κι αυτό, καθώς ο ίδιος ο Lanegan είχε διασκευάσει στο παρελθόν το εν λόγω κομμάτι, μαζί με τους Twilight Singers.

Υλικό από την ερμηνεία του κομματιού μοιράστηκαν οι ίδιοι οι Primal Scream στη σελίδα τους στο Ιnstagram, αναφερόμενοι στον Lanegan.

https://www.instagram.com/tv/CeOwKLpjGuE/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Lanegan έφυγε από τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου του 2022 στο σπίτι του στο Killarney της Ιρλανδίας. Ήταν μόλις 57 ετών και στο σύντομο πέρασμά του άφησε το στίγμα του στην παγκόσμια μουσική σκηνή μέσα από τη συμμετοχή του στους Screaming Trees, τους Queens of the Stone Age, τους Mad Season, τους Gutter Twins και μέσα από δεκάδες άλλες συνεργασίες του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured