Ναταλία Πετρίτη

Διαθέσιμο για ακρόαση έγινε το soundtrack του πρώτου μέρους της τέταρτης σεζόν του Stranger Things, με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Kate Bush, Talking Heads και Cramps να φιγουράρουν σε αυτό.

Επιμελημένο από τους δημιουργούς της σειράς, The Duffer Brothers, αλλά και την music supervisor, Nora Felder, το soundtrack περιλαμβάνει κομμάτια όπως το “Psycho Killer,” το “California Dreamin” (σε διασκευή των Beach Boys) και το “Detroit Rock City” των KISS. Το soundtrack περιλαμβάνει επίσης μια νέα εκδοχή του “Separate Ways (Worlds Apart)” των Journey, σε remix των Bryce Miller και Alloy Tracks.

Σύμφωνα με τη Winona Ryder, η πιο εντυπωσιακή προσθήκη στη μουσική της σειράς δεν είναι άλλη από το “Running Up That Hill” της Kate Bush. «Είμαι τρελή μαζί της από τότε που ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι» ανέφερε η Ryder, που ερμηνεύει στη σειρά τη Joyce Byers. «Δεν ξέρω αν το κάνατε κι εσείς αυτό, αλλά στο δικό μου σχολείο έπρεπε να φοράμε στολή γυμναστικής και εγώ πολλές φορές απλά δεν το έκανα. Καθόμουν με τα ακουστικά μου και άκουγα τη μουσική της. Είναι μια προσωπική μου ηρωίδα», ανέφερε η ηθοποιός σε δηλώσεις της, τονίζοντας ότι τα τελευταία επτά χρόνια εμφανίζεται στο set της σειράς φορώντας τα Kate Bush T-shirts της!

Δείτε το artwork και την tracklist για το Stranger Things soundtrack παρακάτω. Το δεύτερο μέρος αυτού πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου, μαζί με το δεύτερο μέρος της σεζόν. Η φυσικές κόπιες του, σε CD και κασέτα, αλλά και διπλό βινύλιο, πρόκειται να κυκλοφορήσουν από τον Σεπτέμβριο και έπειτα.

Stranger Things: Soundtrack from the Netflix Series, Season 4, Volume I Artwork:

 stranger-things-season-4-soundtrack-artwork

Stranger Things: Soundtrack from the Netflix Series, Season 4, Volume I Tracklist:

  1. Separate Ways (Worlds Apart) (Bryce Miller/Alloy Tracks Remix) – Journey
  2. California Dreamin’ – The Beach Boys
  3. Psycho Killer – Talking Heads
  4. Running Up That Hill – Kate Bush
  5. You Spin Me Round (Like a Record) – Dead or Alive
  6. Chica Mejicanita – Mae Arnette
  7. Play with Me – Extreme
  8. Detroit Rock City – KISS
  9. I Was a Teenage Werewolf – The Cramps
  10. Pass the Dutchie – Musical Youth
  11. Wipeout – The Surfaris
  12. Object of My Desire – Starpoint
  13. Rock Me Amadeus (The Gold Mix) – Falco
  14. Travelin’ Man – Ricky Nelson
  15. Tarzan Boy – Baltimora
  16. Dream a Little Dream of Me – Ella Fitzgerald & Louis Armstrong

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured