Ναταλία Πετρίτη

Μετά από περισσότερο από έναν χρόνο γεμάτο από hints και ευφάνταστα teasers, ο Kendrick Lamar έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα την πέμπτη και πολυανεμενόμενη δισκογραφική του δουλειά, Mr. Morale & The Big Steppers.

Το Mr. Morale & The Big Steppers είναι ένας διπλός δίσκος, διάρκειας 73 λεπτών, με κάθε ένα από τα δύο μέρη του να περιλαμβάνει εννέα κομμάτια. Σε αυτόν συμμετέχουν και αρκετοί μουσικοί guests, όπως ο Sampha και η Beth Gibbons των Portishead. Επιπλέον, τρία tracks του κάθε έναν από τους δύο δίσκους παρουσιάζονται ως joint efforts μαζί με άλλους καλλιτέχνες: στον πρώτο δίσκο, το “Die Hard” είναι μια three-way συνεργασία των Kendrick Lamar, Blxst και Amanda Reifer, ενώ στο “We Cry Together” ο ίδιος συνεργάζεται με τους Kung Fu Kenny και Taylour Paige. Στο “Purple Hearts” από την άλλη, ο αγαπημένος rapper συνεργάζεται με τους Summer Walker και Ghostface Killah.

Στο δεύτερο δίσκο, το “Silent Hill” είναι μια συνεργασία με τον Kodak Black, το “Saviour” με τους Baby Keem και Sam Dew, ενώ το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου είναι μια συνεργασία με τον Tanna Leone.

Ακούστε εδώ το Mr. Morale & The Big Steppers:

Ο Lamar ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Mr. Morale & The Big Steppers μόλις πριν από έναν μήνα, απαντώντας στους ισχυρισμούς ενός θαυμαστή του που είχε δηλώσει πως «ο Kendrick Lamar έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί».

Το official cover art του δίσκου δημοσιοποιήθηκε χθες, με τον ίδιο τον Lamar να εμφανίζεται σε αυτό, φωτογραφημένος στη Νέα Υόρκη από τη Renell Medrano.

Δείτε εδώ το cover art και το full tracklisting του Mr. Morale & The Big Steppers:

Disc One

  1. United In Grief
  2. N95
  3. Worldwide Steppers
  4. Die Hard (w/ Blxst and Amanda Reifer)
  5. Father Time (ft. Sampha)
  6. Rich (Interlude)
  7. Rich Spirit
  8. We Cry Together (w/ Taylour Paige)
  9. Purple Hearts (w/ Summer Walker and Ghostface Killah)

Disc Two

  1. Count Me Out
  2. Crown
  3. Silent Hill (w/ Kodak Black)
  4. Savior (Interlude)
  5. Savior (w/ Baby Keem and Sam Dew)
  6. Auntie Diaries
  7. Mr. Morale (w/ Tanna Leone)
  8. Mother I Sober (ft. Beth Gibbons)
  9. Mirror

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured