Ναταλία Πετρίτη

Σε μια virtual συναυλία του Stranger Things πρόκειται να εμφανιστούν η Charli XCX, οι Soft Cell, οι Go-Go’s και ο Corey Hart, στα πλαίσια του εορτασμού της κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Το “Live From The Upside Down” θα είναι ένα livestream show που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου, ενώ πρόκειται για μια παραγωγή του Netflix σε συνεργασία με την εταιρία σνακ, Doritos.

Για να μπορέσουν να απολαύσουν τη συναυλία, οι θαυμαστές της σειράς μπορούν να κάνουν online register ή να αγοράσουν νέες γεύσεις των Doritos, στις σακούλες των οποίων θα βρουν τους απαραίτητους κωδικούς.

Σε μερικές συσκευασίες μάλιστα θα βρίσκονται κρυμμένα κάποια χρυσά εισιτήρια, με τα οποία οι θαυμαστές του Stranger Things θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τη ρέπλικα μιας κιθάρας που εμφανίζεται σε σκηνές της τέταρτης σεζόν της σειράς. Δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμη γνωστό σε ποιες χώρες πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα εν λόγω προϊόντα και αν η Ελλάδα θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

Η τέταρτη σεζόν του Stranger Things αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, με το πρώτο να προγραμματίζεται για τις 27 Μαΐου και το δεύτερο για την 1η Ιουλίου. Συνολικά πρόκειται να κυκλοφορήσουν 9 επεισόδια, ενώ αυτή θα είναι και η σεζόν με την οποία θα ολοκληρωθεί η σειρά.

https://youtu.be/yQEondeGvKo

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured