Ναταλία Πετρίτη

Ένα κομμάτι των Foo Fighters διασκεύασαν οι αγαπημένοι Pearl Jam, στη μνήμη του Taylor Hawkins που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του, όπως και στο μουσικό στερέωμα.

Σε εμφάνισή του στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, το συγκρότημα διασκεύασε το “Cold Day In The Sun”, ένα κομμάτι στο οποίο ο Hawkins είχε χαρίσει τα φωνητικά του στο παρελθόν.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο το να χάνεις κάποιον», ανέφερε ο Eddie Vedder, προτού ερμηνεύσει με το συγκρότημά του το κομμάτι ζωντανά. «Όσο μεγαλώνει κανείς, συνειδητοποιεί ότι αυτό συμβαίνει όλο και περισσότερο. Έχει να κάνει με το που βρίσκεσαι στο timeline και στο που βρίσκονται και οι φίλοι σου σε αυτό. Όμως κάποιες φορές, όπως αυτή, είναι τόσο ξαφνικό. Είναι επίσης ακόμη πιο δύσκολο, καθώς εκείνος ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά λάτρευε να δίνει ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Φαντάζομαι το μόνο πράγμα που μπορεί να μας παρηγορεί είναι το ότι δεν σπατάλησε ποτέ τον χρόνο του, ζούσε πάντα τη ζωή στο φουλ. Απλά θα θέλαμε λίγο παραπάνω από αυτή».

Για την ερμηνεία του κομματιού, ο drummer των Pearl Jam, Matt Cameron, έπαιξε κιθάρα και χάρισε επίσης τα φωνητικά του, ενώ ο Mark Guiliana βρέθηκε στα drums, με τον Chad Smith των Red Hot Chili Peppers στο ντέφι.

Δείτε εδώ υλικό από τη συναυλία:

https://youtu.be/vJgzXS21jjA

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured