Ναταλία Πετρίτη

Τον εκλιπόντα drummer των Foo Fighters, Taylor Hawkins, τίμησαν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο Jazz Fest της Νέας Ορλεάνης οι αγαπημένοι Red Hot Chili Peppers την Κυριακή που μας πέρασε.

Στο τέλος της εμφάνισής τους, ο drummer των Peppers, Chad Smith, έδωσε έναν σύντομο λόγο προς τιμήν του μουσικού των Foo Fighters που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, τιμώντας τον ίδιο και το πλούσιο μουσικό έργο που άφησε πίσω του.

«Το μάθαμε πριν από δύο εβδομάδες, καθώς οι Foo Fighters επρόκειτο να εμφανιστούν εδώ απόψε», ανέφερε ο Smith. «Αγαπάμε τους Foo Fighters και αγαπάμε τον αδερφό μας τον Taylor Hawkins. Σημαίνει πολλά για εμάς το ότι έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε εδώ απόψε».

Ο Smith έκανε επίσης γνωστό ότι η οικογένεια του Hawkins, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Allison, όπως και μέλη των Foo Fighters, βρίσκονταν στο κοινό της συναυλίας. Ο ίδιος έκλεισε τον σύντομο λόγο του προτρέποντας το κοινό να φωνάξει όλο μαζί «Σε αγαπάμε, Taylor!».

Σε συνέντευξή του πριν από τη συναυλία, ο Smith ανέφερε ότι η εμφάνιση των Peppers στο Jazz Fest θα ήταν μια γιορτή, όπως ακριβώς επιθυμούσε η σύζυγος του Taylor Hawkins, Allison.

Η εμφάνιση αυτή των Peppers είναι και η πρώτη τους συναυλία στα πλαίσια της τεράστιας περιοδείας που μόλις ξεκίνησαν, για την κυκλοφορία φυσικά του ολοκαίνουριου δίσκου τους, Unlimited Love.

Δείτε εδώ υλικό από την εμφάνισή τους στο Jazz Fest της Νέας Ορλεάνης:

https://www.instagram.com/tv/CdCQQybqqxd/?utm_source=ig_web_copy_link

https://youtu.be/VnXqMTiTps0

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured