Ναταλία Πετρίτη

Ολόκληρη την περιοδεία τους ακύρωσαν οι Foo Fighters, έπειτα από τον τραγικό θάνατο του χαρισματικού drummer τους, Taylor Hawkins.

Ο Hawkins πέθανε την Παρασκευή 25 Μαρτίου σε ηλικία μόλις 50 ετών, με την είδηση να γίνεται γνωστή από το ίδιο το συγκρότημα.

«Με μεγάλη θλίψη οι Foo Fighters επιβεβαιώνουμε την ακύρωση όλων των επερχόμενων ημερομηνιών της περιοδείας μας, έπειτα από την τραγική απώλεια του αδερφού μας, Taylor Hawkins. Λυπόμαστε και μοιραζόμαστε την απογοήτευση του να μη δούμε ο ένας τον άλλον όπως είχαμε σχεδιάσει. Αντί γι΄αυτό, ας πάρουμε χρόνο για να επουλωθούν οι πληγές μας και για να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας, να εκτιμήσουμε όλη τη μουσική και τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί», ανέφεραν οι Foo Fighters στην ανακοίνωσή τους.

Το συγκρότημα βρισκόταν στη μέση της περιοδείας του στη Νότια Αμερική όταν πέθανε ο Hawkins, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι αυτή στο Lollapalooza Argentina στις 20 Μαρτίου. Οι Foo Fighters σχεδίαζαν μια ολόκληρη χρονιά περιοδείας ανά τον κόσμο, όπως και μια εμφάνιση στα Grammys την Κυριακή.

Μουσικοί καλλιτέχνες όπως οι Liam Gallagher, Elton John και Coldplay, είναι μεταξύ όσων έχουν εκφράσει τη λύπη τους για την απώλεια του drummer των Fighters.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured