Ναταλία Πετρίτη

Το “I’ll Be Seeing You” της Billie Holiday διασκεύασε η αγαπημένη τραγουδίστρια της indie, Cat Power, η οποία και φημίζεται για τις ατμοσφαιρικές διασκευές της. Η διασκευή στο κλασικό κομμάτι από το 1944 περιλαμβάνεται στον επικείμενο δίσκο διασκευών της Cat Power, με τίτλο Covers.

Η Cat Power έδωσε επίσης στη δημοσιότητα μια updated version του κομματιού της "Hate" από τον δίσκο The Greatest, με τίτλο "Unhate".

Όπως όλες οι διασκευές της, έτσι και το “I’ll Be Seeing You” ακούγεται σαν ένα original κομμάτι, με την ίδια να αλλάζει αρκετά το πρωτότυπο της diva της jazz, Billie Holiday. Έτσι το “I’ll Be Seeing You” ακούγεται σαν μια μινιμαλιστική και ταυτόχρονα στοιχειωμένη ελεγεία.

«Όταν σου έχουν στερηθεί τα άτομα που αγαπάς, πάντα υπάρχει ένα κομμάτι που διατηρεί την ανάμνησή τους στο μυαλό σου», ανέφερε η Cat Power για τη διασκευή. «Πρόκειται για μια συζήτηση με εκείνους που έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη και είναι πολύ σημαντικό για μένα να αναζητάς τους ανθρώπους κατ' αυτόν τον τρόπο» συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο της διασκευής της Cat Power στο “I’ll Be Seeing You”, αλλά και το audio του “Unhate.”

Το Covers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου από την Domino.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured