Ναταλία Πετρίτη

Μια νέα ραδιοφωνική εκπομπή πρόκειται να παρουσιάσουν η Rosalía με την Arca, μέσα από το Grand Theft Auto Online της Rockstar Games.

Ο video game developer και διευθυντής της Rockstar Games ήταν αυτός που μοιράστηκε την είδηση μέσα από σχετικό δελτίο τύπου στις 13 Δεκεμβρίου. Έτσι, από αύριο κιόλας, οι παίκτες του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να ακούν τον ραδιοσταθμό MOTOMAMI Los Santos παίζοντας Grand Theft Auto. Το όνομα του σταθμού μοιράζεται τον ίδιο τίτλο με τον επικείμενο δίσκο της Rosalía και σε αυτόν πρόκειται η ίδια μαζί με την Arca να παρουσιάζουν την εκπομπή τους.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός πρόκειται να παίζει διάφορα είδη μουσικής, με καλλιτέχνες από τους Daddy Yankee, Mr. Fingers και Aventura, μέχρι κομμάτια της  Rosalía με τον The Weeknd και την Arca.

Το στούντιο του Grand Theft Auto ανακοίνωσε επίσης την ενίσχυση των ραδιοφωνικών σταθμών του παιχνιδιού που προϋπήρχαν με νέο πρόγραμμα.

Στο Radio Los Santos, για παράδειγμα, αναμένεται να ακουστούν νέα εκπομπές του Big Boy με κομμάτια των Pusha T, Kenny Beats, Rich the Kid και Offset, αλλά και νέα μουσική των Saweetie, Future, Tyler, The Creator, Kodak Black και πολλών ακόμη. Οι Mike Dean και ScHoolboy Q αναμένεται να κάνουν επίσης special cameos στον σταθμό.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Rockstar Games ανακοίνωσε ένα νέο expansion για το GTA Online, με τίτλο The Contract. Το expansion θα περιλαμβάνει τους Dr. Dre και Anderson .Paak σαν non-player χαρακτήρες.

Στο Contract, το κινητό του Dre, το οποίο περιέχει ακυκλοφόρητη μουσική του, γίνεται αντικείμενο κλοπής και οι παίκτες προσπαθούν να βοηθήσουν ώστε να το πάρει και πάλι στα χέρια του. Τόσο ο Dre όσο και ο Paak συμμετέχουν στο soundtrack του expansion pack, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα μέσα στο 2021, ο Snoop Dogg αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο Dr. Dre βρίσκονταν στο στούντιο, δουλεύοντας πάνω σε νέα μουσική για το Grand Theft Auto.

Το GTA Online είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured