Ναταλία Πετρίτη

Ένα cover του “Pa Pa Power” των Dead Man’s Bones, του duo δηλαδή των Ryan Gosling και Zach Shields, μοιράστηκε η Cat Power.

Η νέα εκδοχή του κομματιού δια χειρός Chan Marshall περιλαμβάνεται στο επικείμενο άλμπουμ διασκευών της αγαπημένης ερμηνεύτριας, με τίτλο Covers. Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου, ενώ ήδη έχουν γίνει γνωστές στο κοινό οι διασκευές των κομματιών “Bad Religion” και “A Pair of Brown Eyes” του Frank Ocean και των Pogues αντίστοιχα.

Το cover συνοδεύεται από ένα βίντεο σε σκηνοθεσία Greg Hunt, όπου η Marshall ερμηνεύει το κομμάτι κάτω από τα blue lights του Echo στο Los Angeles.

Σε δελτίο τύπου για τον δίσκο, η Marshall αναφέρει πως ξεκίνησε να παίζει το κομμάτι το 2012 στα πλαίσια των διαμαρτυριών του Occupy Wall Street. «Το Occupy είχε μόλις ξεσπάσει και βοηθούσε τους πολίτες να έχουν φωνή απέναντι στην κυβέρνηση. Κατάφεραν πολλά πράγματα, όμως τα Αμερικανικά media διέλυσαν το κίνημα. Ένιωθα ότι αυτό το κομμάτι σχετιζόταν με αυτό. Τα Αμερικανικά media πάντοτε ποινικοποιούσαν κάθε είδους προοδευτικότητα και είναι πάντα τα πρώτα που εκφράζουν συντηρητική ρητορική απέναντι σε κάτι που ευνοεί το έθνος. Το 2013 άνοιγα την περιοδεία μου στην Κίνα παίζοντας αυτό το κομμάτι. “Burn the streets, burn the cars.”».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured