Ναταλία Πετρίτη

Την τελευταία της τηλεφωνική επικοινωνία με τον David Bowie θυμήθηκε η Susan Sarandon, η οποία έλαβε χώρα μόλις μια εβδομάδα πριν από τον θάνατό του το 2016.

Η βραβευμένη ηθοποιός και ο εκλιπών μουσικός που άφησε ιστορία πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία The Hunger του 1983, ενώ στο παρελθόν είχαν υπάρξει ζευγάρι.

«Ήμουν ιδιαίτερα τυχερή που υπήρξα κοντά του τους τελευταίους δύο μήνες πριν εκείνος πεθάνει» ανέφερε η Sarandon στο You magazine. «Δεν με ξανα-αναζήτησε. Μιλήσαμε ο ένας στον άλλο και είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν. Ήμουν τυχερή που κατάφερα να τον δω όταν με ενημέρωσε τι του συνέβαινε»

Η Sarandon συναντήθηκε με τον Bowie ένα μήνα πριν από τον θάνατό του στην πρεμιέρα του musical του ίδιου με τίτλο Lazarus. Σύμφωνα με την ηθοποιό, ξαναμίλησαν τηλεφωνικά ακόμη μία φορά, χωρίς όμως η ίδια να θυμάται το τηλεφώνημα.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ γι’ αυτό και πήρα ένα βαρύ υπνωτικό» ανέφερε στη συνέντευξη. «Και είδα ένα όνειρο ότι ο David με είχε πάρει τηλέφωνο όπου είχαμε αυτή τη συζήτηση. Και μετά σκεφτόμουν: «Με πήρε όντως τηλέφωνο;»».

«Και είδα το κινητό μου και βεβαιώθηκα ότι με είχε πάρει όντως. Όμως δεν θυμάμαι καθόλου τι είπαμε στη συζήτησή μας».

«Πέθανε μετά από μια εβδομάδα. Είναι όλο ιδιαίτερα απογοητευτικό».

Η Susan Sarandon μίλησε επίσης για την τελευταία σύζυγο του Bowie, την Iman, αναφέροντας ότι οι δυο τους ήταν σε επαφή: «Αγαπώ τη σύζυγό του την Iman, η οποία είναι τόσο παρόμοια με τον ίδιο. Εκείνη ήταν προφανές ότι ήταν το άτομο με το οποίο ήταν μοιραίο να είναι μαζί. Έχουμε κρατήσει επαφές».

Ο Bowie πέθανε τον Ιανουάριο του 2016 από καρκίνο στο συκώτι, μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου, Blackstar.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured