Ναταλία Πετρίτη

Κατηγορούμενος για παιδική μαστροπεία φαίνεται πως έχει βρεθεί ο Afrika Bambaataa, ο οποίος έχει μηνυθεί από έναν άνδρα που ισχυρίζεται πως τον κακοποιούσε και τον εξέδιδε από το 1991 μέχρι και το 1995, όταν αυτός ήταν μόλις 12 ετών. Ο Bambaataa την περίοδο για την οποία κατηγορείται ήταν 33 ή 34 ετών. Η μήνυση κατετέθη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις 4 Αυγούστου, ενώ το όνομα του μηνυτή δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με την μήνυση, ο μηνυτής κακοποιήθηκε και βρέθηκε να εκδίδεται επανειλημμένως από τον Bambaataa στο Bronx River Houses public housing project, το δημόσιο κοινόβιο δηλαδή, όπου και οι δύο ζούσαν. Στη μήνυση αναφέρεται επίσης ότι ο Bambaataa άγγιζε απρεπώς τον μηνυτή στα γεννητικά του όργανα, ενώ τον ενθάρρυνε να παρακολουθούν από κοινού πορνογραφικό υλικό που εξελισσόταν σε από κοινού αυνανισμό και σοδομισμό. Επιπλέον, ο μηνυτής του Bambaataa ισχυρίζεται πως ο ίδιος μετατράπηκε επίσης σε θύμα μαστροπείας όταν εκείνος άρχισε να τον μεταφέρει σε άλλα σημεία της πόλης και να τον «προσφέρει» για σεξ σε άλλους ενήλικους άνδρες όσο εκείνος παρακολουθούσε.

Ο μηνυτής επίσης ισχυρίζεται πως σαν αποτέλεσμα της κακοποίησης που υπέστη φέρει σωματικά τραύματα, ενώ υποφέρει από μόνιμες βλάβες στην ψυχική του υγεία, όπως κατάθλιψη. Ταυτόχρονα αναφέρει πως εξαιτίας της συνθήκης αυτής αδυνατεί να διατηρήσει μια σταθερή δουλειά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Afrika Bambaataa κατηγορείται για αντίστοιχες πράξεις, καθώς το 2016 ο ακτιβιστής και πολιτικός από το Bronx, Ronald Savage, τον κατηγόρησε για επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση το 1980, όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών. Τις επόμενες εβδομάδες της μήνυσης, ο Bambaataa κατηγορήθηκε από τρεις ακόμη άνδρες για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Ο Afrika Bambaataa μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί για την πιο πρόσφατη μήνυση στο πρόσωπό του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured