Ναταλία Πετρίτη

Σε μια σπάνια συνέντευξη προχώρησε το ιστορικό μέλος των Genesis, Phil Collins, όπου ενημέρωσε τους φανς του για τη μάχη που δίνει με την υγεία του και την επιρροή που έχει αυτή στην ικανότητά του να παίζει μουσική.

Ο μουσικός υποφέρει από καταστροφές στο νευρικό του σύστημα, οι οποίες προέκυψαν όταν το 2007 είχε έναν τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή ενός σπόνδυλου του σώματός του.

Συζητώντας για την reunion tour των Genesis, όπου ο γιος του Phil Collins, Nic, θα τον αντικαταστήσει στα ντραμς, ο αγαπημένος μουσικός ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή κάπως δοκιμάζομαι ως προς την υγεία μου, πράγμα που με εκνευρίζει γιατί πραγματικά θα ήθελα να παίξω μαζί με τον γιο μου».

Μιλώντας στο BBC Breakfast και ερωτώμενος αν μπορεί ακόμη να παίξει, ο ίδιος απάντησε: «Όχι. Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν μπορώ ούτε να κρατήσω ένα drum stick με αυτό το χέρι, οπότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν κάποια σοβαρά εμπόδια».

Η περιοδεία των Genesis θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα έχοντας καθυστερήσει μερικούς μήνες λόγω της πανδημίας. Ο Phil Collins θα επανενωθεί με τους Mike Rutherford και Tony Banks, με τους οποίους έπαιξε τελευταία φορά το 2007 για τα 40 χρόνια από τη δημιουργία των Genesis.

Στην επικείμενη περιοδεία, ο Collins θα τραγουδά, ενώ ο γιος του θα αναλάβει τον ρόλο του στα ντραμς.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured