news.team

Ένα σημαντικό ρεκόρ πέτυχαν οι Guns N’ Roses. Το "Sweet Child O’ Mine" ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ακροάσεων στο Spotify αυτή την εβδομάδα.

34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το κλασικό single από το ντεμπούτο τους, το Appetite For Destruction, εξακολουθεί να ακούγεται από εκατομμύρια κόσμο. Μιλάμε άλλωστε για ένα άλμπουμ που μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες πούλησε πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα και έγινε το ντεμπούτο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, όπως επίσης και ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις στη hard rock κατηγορία.

Όπως έχουμε πει, και το video του "Sweet Child O’ Mine" έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο views στο Youtube - εδώ και περίπου 2 χρόνια.

Τελευταία φορά που ακούσαμε νέο υλικό από τους Guns N’ Roses, το ημερολόγιο έδειχνε 2008 και τότε, επιτέλους, κυκλοφορούσε το Chinese Democracy, η καθυστέρηση του οποίου είχε γίνει ανέκδοτο ανάμεσα στους φίλους της μπάντας.

Πριν λίγες ημέρες, οι Guns N’ Roses έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο κομμάτι "ABSUЯD", που προέρχεται από τα sessions του Chinese Democracy και ξαναδούλεψαν τώρα.

Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβαν ο Axl Rose και ο Caram Costanzo (παραγωγός και στον τελευταίο δίσκο των G'n'R). Πέρα από τον Brain, δεν είναι γνωστό ποια μέλη τους συμμετέχουν σε αυτό.

Ακούτε το "ABSUЯD" παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured