Μπορεί οι περισσότεροι φανς της τα τελευταία χρόνια να ζουν για τη στιγμή που θα ακούσουν το #R9, το πολυαναμενόμενο δηλαδή επόμενο άλμπουμ της Rihanna, όμως στο μεταξύ, η σταρ από τα Μπαρμπάντος, από το 2017 ασχολείται εντατικά με τη Fenty Beauty, δηλαδή την εταιρεία καλλυντικών που έχει λανσάρει.

Αυτή ήταν που κατάφερε τελικά να την κάνει δισεκατομμυριούχο

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της τραγουδίστριας ανέρχεται στα 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό την κάνει αυτόματα την πλουσιότερη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας και τη μόλις δεύτερη πλουσιότερη στο σύνολο της βιομηχανίας του θεάματος, πίσω από την Oprah Winfrey (η περιουσία της οποίας ανέρχεται στα 2.7 δισεκατομμύρια).

Η Rihanna κατέχει κατά το ήμισυ τη Fenty Beauty, το υπόλοιπο 50% της οποίας ανήκει στον πολυτελή όμιλο LVMH, ενώ συγχρόνως, έχει λανσάρει τη σειρά εσωρούχων Savage X Fenty, από την οποία της ανήκει το 30%.

Κάπως έτσι και η Rihanna μπαίνει στο κλαμπ των celebrities που είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να εκτινάσσεται μέσα από τις σειρές καλλυντικών μετά την Kylie Jenner, την Kim Kardashian και την Jessica Alba.

Και το #R9 ας περιμένει...

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured