news.team

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Eric Clapton εκφράζει την αντίθεσή του απέναντι στα μέτρα κατά της πανδημίας αλλά και τους εμβολιασμούς.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πίσω στον Δεκέμβριο του 2020 μαζί με τον ομοϊδεάτη του, Van Morrisson, κυκλοφόρησαν το κομμάτι κατά του lockdown "Stand and Deliver" -κι ένα από τα αρκετά τέτοια που κυκλοφόρησε ο Morrisson.

Τώρα ο Clapton...ξαναχτυπά, λέγοντας πως αρνείται να παίξει σε χώρους που απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμένου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από την άρση των μέτρων που έγινε αυτή την εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και την ανακοίνωση πως από τα τέλη Σεπτέμβρη θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο στα venues, ο μουσικός δήλωσε: «Ακολουθώντας την ανακοίνωση του πρωθυπουργού τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, νιώθω υποχρεωμένος να κάνω κι εγώ μια ανακοίνωση: Θέλω να πω πως δε θα παίξω σε καμία σκηνή που θα υπάρχουν διακρίσεις στο κοινό. Αν δεν υπάρχει πρόβλεψη στο να μπορούν όλοι να δώσουν το παρόν, θα έχω το δικαίωμα να ακυρώσω το σόου».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured