Το κοινό της περιμένει διακαώς το τρίτο δίσκο της εδώ και καιρό και η Lorde πριν λίγες μέρες έκανε το πρώτο teasing για κάτι που έρχεται. 

Πλέον μάθαμε τι σημαίνουν οι λέξεις Solar Power στην πρόμο προθέρμανση της Lorde μιας και μόλις κυκλοφόρησε το ομώνυμο κομμάτι με ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο κλιπ.

Στο "Solar Power", τίτλο που θα πάρει και ο δίσκος για τον οποίο δε γνωρίζουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, συναντάμε τον Jack Antonoff στην παραγωγή αλλά και στη σύνθεση που μοιράστηκε με τη Lorde. Στα δεύτερα φωνητικά πάλι, βρίσκεται η Phoebe Bridgers και η Clairo.

Όσον αφορά τον δίσκο, διαβάζουμε από τη Νεοζηλανδή στο newsletter της: «Το άλμπουμ είναι μια γιορτή του φυσικού κόσμου, μια προσπάθεια να απαθανατιστούν τα βαθιά, υπερβατικά συναισθήματα που έχω όταν είμαι έξω. Σε καιρούς πόνου, θλίψης, βαθιάς αγάπης ή μπερδέματος, κοιτάω στον φυσικό κόσμο για απαντήσεις. Έχω μάθει να κάνω εκπνοές και να συντονίζομαι. Προέκυψε αυτό. Θέλω αυτός ο δίσκος να γίνει η καλοκαιρινή σας παρέα, αυτός που θα βάζετε όταν πηγαίνετε στην παραλία. Αυτό που μένει στο δέρμα σας σαν μαύρισμα όσο οι μήνες δροσίζουν ξανά».

Το βίντεο κλιπ του "Solar Power" σκηνοθέτησε η ίδια η Lorde μαζί με τον Joel Kefali.

Το βλέπετε παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured