Τον φάκελο του Kurt Cobain, 27 χρόνια μετά τον θάνατό του, έκανε διαθέσιμο το FBI.

Στις 10 σελίδες του αρχείου για τον frontman των Nirvana περιλαμβάνονται και δύο γράμματα που αφήνουν αιχμές για τον θάνατο του μουσικού.

Στο ένα γράμμα υποστηρίζεται πως «οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, δεν είδαν πολύ σοβαρά το να την  ερευνήσουν ως δολοφονία».

Στο δεύτερο γράμμα, που συντάχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2003, διαβάζουμε: «Πιστεύω πως έχει διαπραχθεί μεγάλη αδικία στην υπόθεση του Kurt Cobain. [...] Γράφω με την ελπίδα να βοηθήσω στην πίεση μιας επανεξέτασης του θανάτου του κύριου Cobain. Εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο θα ήθελαν να δουν τις αντιφάσεις γύρω από τον θάνατό του να ξεκαθαρίζουν μια και καλή. Είναι στενάχωρη η ιδέα πως μια τέτοια αδικία έχει επιτραπεί στις ΗΠΑ».

Στον φάκελο του Kurt Cobain υπάρχουν και απαντήσεις του FBI προς τα γράμματα που του είχαν σταλεί και εκεί διαβάζουμε: «Προκειμένου το FBI να ξεκινήσει έρευνα σε οποιοδήποτε παράπονο λαμβάνει, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία πως έχει παραβεί κάποιος ομοσπονδιακός νόμος στο πλαίσιο της ερευνητικής δικαιοδοσίας μας».

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο τον δημοσιοποιημένο φάκελο της υπόθεσης του Kurt Cobain εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured