Ημέρα Devo κηρύσσεται η 1η Απριλίου

Όχι εδώ, αλλά στο Άκρον του Οχάιο. Και δεν είναι πρωταπριλιάτικο...

news.team
news.team

Αν ψάχνατε κι άλλους λόγους να «γιορτάσετε» την πρώτη μέρα του Απρίλη πέρα από το να πείτε ψέματα, το Άκρον του Οχάιο ήρθε να προσθέσει κάτι ακόμα στο ημερολόγιο για την 1η Απριλίου.

Έτσι, λοιπόν, η 1η Απριλίου κηρύχθηκε Ημέρα Devo στο Άκρον του Οχάιο -αν όχι στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, τότε πού; 

Η κήρυξη της γιορτής έρχεται για να στηρίξει την υποψηφιότητα των Devo για ένταξή τους στο Rock & Roll Hall of Fame. 

Σε δελτίο τύπου που υπογράφει ο δήμαρχος του Άκρον, Dan Horrigan, μαθαίνουμε πως διάφορες δραστηριότητες και events είναι προγραμματισμένες για όλο τον Απρίλη στην πόλη, με σύνθημα το #DEVOTE (thumbs up για το λογοπαίγνιο).

Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ άλλων, η αμερικανική πόλη θα γεμίσει με 50 κατασκευές επηρεασμένες από τα καπελάκια των Devo (βλέπετε μία στη φωτογραφία παρακάτω), κάθε μία από τις οποίες θα συνοδεύεται από ένα QR code, που θα οδηγεί σε έναν σύνδεσμο στον οποίο όσοι μπουν, θα μπορούν να ψηφίσουν για τους Devo και την εισαγωγή τους στο Rock & Roll Hall of Fame. Στο κέντρο της πόλης, πάλι, θα μπορεί να βρει κανείς χάρτινους Devo σε φυσικό μέγεθος.

Εγκρίνουμε και προτείνουμε η μέρα να γιορτάζεται κάθε χρόνο...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top