Συναυλία 5.000 ατόμων διεξήχθη στη Βαρκελώνη, για να μη λέτε «Τότε που πηγαίναμε στις συναυλίες»

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συναυλία που έχει γίνει στην Ευρώπη από το ξέσπασμα της πανδημίας. Crossed fingers για τις επόμενες.

news.team
news.team

Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες και τα βίντεο από όσα έγιναν στο Palau Sant Jordi στη Βαρκελώνη το περασμένο Σάββατο (27/3) θα έπαιρνε όρκο πως πρόκειται για εικόνες πριν τη πανδημία. Κι αυτό γιατί στο συγκεκριμένο venue έγινε ένα συναυλιακό πείραμα με 5.000 συμμετέχοντες -πρόκειται για το μεγαλύτερο, μάλιστα, event που έχει διεξαχθεί στην Ευρώπη από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Οι εικόνες, βέβαια, θυμίζουν σχεδόν και όχι απόλυτα την προ πανδημίας εποχή, μιας και όλο το κοινό φοράει μάσκες (χωρίς, όμως, να απαιτούνταν κοινωνικές αποστάσεις).

Πέρα από αυτό, όλοι όσοι βρέθηκαν στη συγκεκριμένη συναυλία είχαν κάνει rapid test την ίδια μέρα, με απαραίτητη προϋπόθεση το αρνητικό αποτέλεσμα. Ύστερα από το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τεστ αντιγόνων, ένα κωδικός ερχόταν στο κινητό των συμμετεχόντων στο πείραμα ως επιβεβαίωση για την είσοδό τους στη συναυλία (τα εισιτήρια κυμαίνονταν στα 23 ευρώ).

Στο Palau Sant Jordi εμφανίστηκε η ισπανική μπάντα Love of Lesbian. Η συγκεκριμένη συναυλία ήταν ένα από τα διάφορα πειράματα που γίνονται τους τελευταίους μήνες για να ελεγχθεί το κατά πόσο και υπό ποιες συνθήκες μπορούν να διεξαχθούν ασφαλή events στον καιρό της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top