news.team

Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες και τα βίντεο από όσα έγιναν στο Palau Sant Jordi στη Βαρκελώνη το περασμένο Σάββατο (27/3) θα έπαιρνε όρκο πως πρόκειται για εικόνες πριν τη πανδημία. Κι αυτό γιατί στο συγκεκριμένο venue έγινε ένα συναυλιακό πείραμα με 5.000 συμμετέχοντες -πρόκειται για το μεγαλύτερο, μάλιστα, event που έχει διεξαχθεί στην Ευρώπη από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Οι εικόνες, βέβαια, θυμίζουν σχεδόν και όχι απόλυτα την προ πανδημίας εποχή, μιας και όλο το κοινό φοράει μάσκες (χωρίς, όμως, να απαιτούνταν κοινωνικές αποστάσεις).

Πέρα από αυτό, όλοι όσοι βρέθηκαν στη συγκεκριμένη συναυλία είχαν κάνει rapid test την ίδια μέρα, με απαραίτητη προϋπόθεση το αρνητικό αποτέλεσμα. Ύστερα από το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τεστ αντιγόνων, ένα κωδικός ερχόταν στο κινητό των συμμετεχόντων στο πείραμα ως επιβεβαίωση για την είσοδό τους στη συναυλία (τα εισιτήρια κυμαίνονταν στα 23 ευρώ).

Στο Palau Sant Jordi εμφανίστηκε η ισπανική μπάντα Love of Lesbian. Η συγκεκριμένη συναυλία ήταν ένα από τα διάφορα πειράματα που γίνονται τους τελευταίους μήνες για να ελεγχθεί το κατά πόσο και υπό ποιες συνθήκες μπορούν να διεξαχθούν ασφαλή events στον καιρό της πανδημίας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured