Το headline slot του σε φεστιβάλ χάνει ο Ian Brown γιατί αρνείται να κάνει το εμβόλιο της Covid-19

"Bye Bye Badman".

news.team
news.team

Ο headliner στο φεστιβάλ Neighbourhood Weekender στο Γουάρινγκτον στην Αγγλία, επρόκειτο να ήταν ο Ian Brown. Ένα φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2020, αλλά αναβλήθηκε αρχικά για τον Σεπτέμβρη του 2020, στη συνέχεια για τον Μάιο του 2021 και πλέον, ευελπιστεί να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το headline slot του έχασε, όμως, ο πάλαι ποτέ αρχηγός των Stone Roses κι αυτό γιατί αρνείται να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19 -κάτι που είναι απαραίτητο για όσους βρεθούν στο φεστιβάλ.

Ο Ian Brown έχει δείξει από την αρχή της πανδημίας τις...αμφιβολίες του για αυτήν, μέσα από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που έχει εξαπολύσει στο Twitter, όπως ότι η Covid-19 δεν υπάρχει, ότι οι μάσκες δεν είναι απαραίτητες και ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο. 

Να υπενθυμίσουμε πως, σαν κορωνίδα σε όλα αυτά, ο Ian Brown έχει κυκλοφορήσει και ένα αντι-Covid τραγούδι με τίτλο "Little Seed Big Tree".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Special mix και αφιερώματα, online party, συνεντεύξεις, 50 βιβλία Μεθυσμένο Ημερολόγιο για εσάς και ταινίες με πολλή

Η προγραμματισμένη για φέτος εμφάνιση των Pet Shop Boys μεταφέρεται για του χρόνου. 'Ετσι, θα εμφανιστούν στην Πλατεία

To "Memories of the Age of Anxiety" γράφτηκε για app διαλογισμού, γι' αυτό, πατήστε play και χαλαρώστε.

FEATURED TODAY

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Top